love them !

Wiih, här är det jag fick av Kamei och jag är skitgklad över allt. Klockan har jag velat ha fett länge också och legginsen vet jag precis vad jag ska ha till :D Och öronhängena är ju bara för söta !

Tack, tack, tack och åter tack Kamei ♥


dagens

Hallu ;)
Hade riktigt svårt att somna inatt också så jag somnade inte förens 3-halv 4 men det var värre igår då somnade jag inte förens 5-halv 6, riktigt jobbigt måste jag säga.
Idag var jag iaf och träffade Kamei, har inte träffat henne på en månad ungefär ju så det var roligt !
Vi pratade för det mesta och satt vid datan. Hon hade också köpt lite saker till mig och jag är skitglad för det jag fick ! :D
Vid 7-tiden kom familjen och hämtade mig och sen käkade vi kebab, gött. Så nu ska jag bara va inne på datan ett tag, ladda ner låtar till mobilen,  packa ner resten, ta på mig något annat tror jag och sen kör vi till Köpenhamn klockan 2 eller 3 inatt.

Här kommer dagens outfit, hade inget speciellt på mig idag men aja.


Om en liten stund kommer det bilder på vad jag fick av Kamei !

nelly.com

Har sett på typ allas bloggar att man kan designa sina egna skor och vinna typ någon resa? eller vad det nu var, men jag vet att jag inte har någon chans emot alla storbloggare så jag skiter i att folk ska rösta på min sko och så. Jag gjorde denna tråkiga sko bara för att alla som bidrar i tävlingen får 50:- vid köp av något på minst 300:- på deras hemsida, så varför inte?

Länken till nellys hemida där man kan designa sin egen sko:
http://nelly.com/designyourshoe/

Godnatt.. igen ♥


mondayyy

Haj :D
Wow, äntligen äntligen äntligen har jag bytt header, skönt !
Idag skulle man egentligen till åhus med Linnea men den lata saken pallade icke så jag sket också i det.
Istället var jag hemma satt vid datan och åkte iväg och åt thaimat, mums. Har börjat äta det riktigt ofta för det är så gooott, eller hur?
Har haft tråkiga vanliga kläder på mig idag men det får duga.

Kamei kom ju hem idag så har pratat med henne ganska så länge i telefon och webbat med henne.
Så imorgon ska jag komma till henne vid 1-tiden och vara där en liten stund och sen tänkte vi träffa Linnea och gå på stan och sen hitta på något annat väl. Ska verkligen inte köpa något då för det ska jag ha till resan, om inte bandeus på H&M för 49:- spenn för 2 par så det är inte så farligt annars inget.
Men det ska iaf bli roligt att träffa Kamei igen ! :D
Imorgon vid 3 tiden på natten tar jag och min famij tåget till Köpenhamn och sen mot L.A. !



Haha har märkt att jag bara har bloggat på kvällarna typ men det ska det ändras på.

Nighty nighty ♥

vill ha, vill ha, vill ha

Vill ha detta på bilden sjukt mycket, väskan kan jag nog glömma och tröjan också för jag måste ha alla pengar till resan så jag får hoppas att jag hittar något liknande där.
Skorna är jag helt förälskade i och har velat ha sånna länge nu men jag vettefan var man kan köpa dem.. dem på bilden är lite slitnare än de jag har sett innan men jag hoppas iaf jag hittar sånna i USA haha bara för det kommer jag säker inte göra det men man kan ju alltid hoppas !
Jeansshorts har jag, men vill ha ett par högre också så blir jag nöjd :D



Ska iaf sova nu, godnatt cya ♥

is this a joke or what !?

Hellu :D
Haha, kanske är lite sen med denna videon men seriöst? man kan ju undra om han spelar eller inte men nej det gör han inte, helt sjukt hahahaha kan garva ihjäl mig åt den.





Haha och här är denna ComHem reklamen, älskar verkligen den ! :D
Han på videon där uppe härmar dem ju också i denna, asbra !
Hahahaha älskar också när hon sjunger ansiktsburk och den "vem va det, vem var det som kastade?"

pöss lise ♥


hur blev det med bloggandet, lise?

Haha, ja det kan man ju undra?
Jag gjorde 3 inlägg och där tog det slut, men vafan jag blir arg på mig själv för jag vet inte om jag ska blogga eller inte men jag vill ju ! vet bara vad för header jag ska ha, måste ta ett nytt foto på mig och det kan ta lång tid innan den bilden blir bra, men ska försöka.

Iaf, hela denna veckan har jag ägnat mig åt att kolla efter flygbiljetter.. blev ju problem med dem vi hade bokat, men vi åker antagligen på tisdag eller onsdag, hoppas på det för jag längtar skitmycket till all shopping som finns där, mat, värmen, bada & sola, six flags, träffa någon vi känner, kulturen och åh allt. Jag har verkligen fastnat för USA. Nu ska jag gå in på www.designadinblogg.se för att lära om mig om hur man gör ett par saker på bloggen eftersom att jag har glömt det.

puss & kram lise :)



Bilden som jag har som header just nu men den ska bort så fort som möjligt !
 


03.11

Naj nu måste jag sova, jag hatar när det blir ljust vid 3-4 tiden på natten och fåglarna börjar kvittra, skitstörigt ju och jag kan knappast somna så därför måste jag lägga mig nu.
Måste bara säga att headern ska jag aaaabsoluuut inte ha sen, har den bara där sålänge eftersom jag inte har någon annan just nu.

Men godnatt♥

today's outfit

Heeeej :)
Ville bara lägga in dagens outfit som jag hade innan idag, bytte i för sig senare när jag skulle till Kristianstadsdagarna men här kommer den iaf.



Linne; BikBok
Shorts; GinaTricot
Bandeu; BikBok
Väska; Lindex
Ring; Glitter

Så ja de var det, bilden blev inte den bästa så jag var tvungen att sätta något i facet!

Pöss // Lise ♥

längesen?

Hello friends :)

Shit, det var sjukt längesen men jag har faktiskt funderat på att börja blogga igen, vet inte om jag väljer rätt nu eftersom jag kanske kommer tröttna på det och inte hinna uppdatera så mycket osv, men nej nu ska jag faktiskt göra detta så får jag väl se vad som händer!

Men jaja ska berätta lite om vad jag har gjort idag. Jag kan ju börja med att säga att jag har svettats hela dagen, låter nice va? Det har varit så j*vla varmt dessa två dagarna, nästan för mycket men jag klarar mig, haha nej men vid 7 tiden ställde jag mig vid tingsrätten och stod och väntade som en idiot på Linnea där. Men när hon kom cyklade vi då och mötte upp Moa i stan eftersom det är Kristianstadsdagarna, SKITKUL :D
Gick omkring med henne en stund och sen träffade hon någon annan så då var vi med Thien och Linnéa W, hade riktigt kul med dem precis som igår. Vi åkte Flipper och Batman. Måste också säga att Batman varar inte alls länge och är inte ett dugg läskig faktiskt, så tummen ner till den. Men däremot Flipper är rolig!

Fortsatte gå omkring, träffade några, köpte en riktigt god munk och godis, tävlade men som vanligt vinner man ju inte.. Tänker inte sitta här och skriva alla detajer hehe men sen cyklade jag och Linnea till Kvantum vid 11 så att mamma kunde hämta upp mig. Haha trillade förresten när jag skulle försöka köra Linnea på styret, så bra är man på det haha.


Kommer fler inlägg strax :)

puss & kram lise♥


RSS 2.0