rollin' home

Tjena tjena, i torsdags kväll vid 11 så kom jag hem från varma kanarieöarna :(
Alltid lika tråkigt att komma hem, speciellt när det är snö och skit kasst väder.
Riktigt skönt att vara borta en vecka och gå runt i shorts och fina kläder och bara chilla och inte tänka på några läxor som just nu är mitt liv..

Jag fyllde ju 15 i måndags, känns konstigt när jag tänker riktigt mycket på det! Men det är alltid kul att fylla år och detta året var jag ju utomlands och blev firad där. Dagen började med att jag öppnade presenter på morgonen och jag är skitglad över allt jag fick :D Senare åkte vi iväg till en djurpark som heter Palmitos Park där vi såg tex papegojashow, fågelshow och en delfinshow. Jag blev heeeelt kär i delfinerna så nu vill jag nästan bli en sån där som jobbar med dem. De är riktigt duktiga, de kan hoppa skithögt och kan dansa! Jag fick även ta ett foto med en delfin och klappa den så jag var överlycklig över det. Första gången jag såg delfiner på riktigt!

Haha oj kanske inte interessant för er att jag snackar om delfiner men det är det för mig hehe.. :)
Senare åkte vi iväg till ett shoppingcenter i Las Palmas, köpte inte mycket men det blev några saker. Sen åt vi på en restaurang med japansk mat, mums!

Detta var en av mina bästa och roligaste födelsedagar trots att det ösregnade den dagen!
Ursäkta för den långa texten men det är inget måste att läsa!
Haha och nej jag blev inte bra på en enda bild, egentligen inte denna heller men kände mig tvungen att ta någon.

kanarieöarna

Klockan är vid 1 på natten nu och jag är SKIT trött. Men vid 3 tiden så ska vi köra till Malmö och sen ta tåget till Kastrup i Köpenhamn för att sen ta flyget till Kanarieöarna! :D Längtar!
Så vet inte om jag ska sova, är det lönt? Tror att jag ska göra det ändå :)

Jag kommer iaf vara där en vecka och hoppas på att det kommer att vara bra väder så att man kan klä sig barbent, sola, bada, slappa, äta god mat och kanske shoppa lite! Jag Kommer dock inte hinna bli brun, för så blek jag är nu så kommer det säkert att ta ett tag innan jag blir brun :(

Aja, och på måndag fyller jag ju 15 år! Det känns ganska konstigt att redan fylla 15? Men det ska såklart bli kul och det är första gången jag är utomlands på min födelsedag vilket gör det ännu bättre! :D
Har uppdaterat RIKTIGT dåligt och jag tror inte att det blir bättre när jag är iväg, men det kanske kommer ett inlägg, men isåfall bara text tror jag :)


Vad skulle man gjort utan google?
Det ska bli aaasskönt att komma ifrån Sverige lite och vårt pissiga väder som vi har just nu :D

feather extensions

Var precis inne och kollade på Hanna & Sara Montazamis bloggar och upptäckte dessa skitsnygga "feather extensions". Undrar vart man kan få tag i såna utan att gå till en hårsalong som dem gjorde? Skulle valt både knalliga och beiga/bruna.
RSS 2.0